Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: превод на EasyBlog до 3.0.6149

превод на EasyBlog до 3.0.6149 09 Окт 2011 21:56 #3883

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
някой има ли желание да направи превод или по точно да дооправи стринговете до тази версия ?

Отговор: превод на EasyBlog до 3.0.6149 10 Окт 2011 11:07 #3890

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Аз ще го преведа чак като излезе новата джумла 2.5 ... ако не можеш да чакаш дотогава заповядай този превод. Той е актуален за последната версия преди 3.0 . Не съм го тествал на 3, но на 2x е 100 процента съвместим.

Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
Следните потребители изказаха благодарности: heming, mirchev

Отговор: превод на EasyBlog до 3.0.6149 13 Окт 2011 13:06 #3924

• milkov
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
Аз в момента нямам възможност от към време. Иначе през декември очаквам да се поосвободя и ще се занимавам с easyblog. Тогава вероятно ще взема и лицензия за него.

Отговор: превод на EasyBlog до 3.0.6149 13 Окт 2011 14:03 #3925

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Аз имам активен лиценз за него с повече от 11 месеца оставащи. Ако желаеш да се комбинираме , пиши.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
Последна промяна: 13 Окт 2011 14:04 от kiril_yovev.

Отговор: превод на EasyBlog до 3.0.6149 07 Ное 2011 21:48 #4080

• angelpz
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Превода работи безотказно с 3.0 аз съм с такъв и не е проблем искат се само някои допълнителни промени от en към bg и е готов.

Отговор: превод на EasyBlog до 3.0.6149 27 Ное 2011 13:10 #4294

• tester8729
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Senior Boarder
Български превод за последната версия има в сайта на EasyBlog.
Можете да си го свалите директно от там http://stackideas.com/account/free-download.html
  • Страница:
  • 1
  • 2
Време за създаване на страница: 0.46 секунди