Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме

ABC или Alfa Индекс за статии
(1 разглежда) (1) Гост
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: ABC или Alfa Индекс за статии

ABC или Alfa Индекс за статии 26 Юли 2010 21:30 #341

• badboy
  • ( Админ )
  • НА ЛИНИЯ
  • Администратор
Търся ABC или Alfa Индекс за статии, както в Mosets Tree. Препоръчаха ми ABC Joomla, но не поддържа и не разпознава българските думи. Въпроса ми е някои може ли да ми съдейства за нея, или да знае някоя подобна програма.

Отг: ABC или Alfa Индекс за статии 26 Юли 2010 22:56 #342

• sazz
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
  • What`s up dude?
Защо не пишеш в съпорт форума им?

Отг: ABC или Alfa Индекс за статии 27 Юли 2010 10:08 #343

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Аз мога да ти препоръчам AlphaContent. Не съм сигурен за българските думи дали ще ги разпознава обаче. Пробвай го много е добър. Можеш да видиш демото на този линк AlphaContent Демо
Доколкото набързо видях има и алфабет който можеш сам да си го едигваш на твоя език. Виж тази тема Алфабет. Също така този компонет е на alphaplug.com които правят компонета alphauserpoints и се интегрира отлично с него.
Не може да не може!
Последна промяна: 27 Юли 2010 10:13 от Gentex.

Отг: ABC или Alfa Индекс за статии 29 Юли 2010 08:16 #348

• badboy
  • ( Админ )
  • НА ЛИНИЯ
  • Администратор
Писах им и още няма отговор, гледам че един руснак също здраво ги подпитва но и на неговите въпроси няма отговор. AlphaContent го пробвах, но имам инсталиран Mosets Tree, и двете не се сработват нещо. Като натиснеш на някоя буква на тулбара на AlphaContent се отваря страницата със Mosets Tree. Въпреки това пак ще го тествам и ще пиша допълнително. Възможно е и аз да бъркам нещо.
Последна промяна: 29 Юли 2010 08:20 от badboy.

Отг: ABC или Alfa Индекс за статии 29 Юли 2010 09:37 #349

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Няма как да се бъркат двата компонента. Единственно може да се бъркан ако си пуснал сеф и на двата си задал еднакви категории и еднакви имена на статии. Това също така не би трябвало да е проблем освен ако не си сложил плъгина, който маха номерата в адресите на категориите и статиите.
Не може да не може!

Отг: ABC или Alfa Индекс за статии 02 Авг 2010 21:01 #370

• badboy
  • ( Админ )
  • НА ЛИНИЯ
  • Администратор
Благодаря,Gentex. Извинявам се за закъснелия отговор. Модула работи перфектно, и на български. По особеното е че първо трябва да се създаде меню, към което да се добавят вече менютата на секций, и след това да се активира авс-туулбара. има още настроики и особености, но ще пиша по-късно когато ги разуча. Много е функционален модула, но за съжаление не ми върши на мен работа, тъй като трябва да променя много неща в замисъла на сайта, за да ги подчиня на компонента, а се притеснявам при следващите ъпдейти на joomla-та дали ще е съвместим, и да не се наложи да преправям всичко. Ще тествам още и ще пиша пак.
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.43 секунди