Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме

Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial
(1 разглежда) (1) Гост
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial

Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial 11 Юли 2010 18:13 #327

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Тук може да изказвате мнения както и да задавате въпроси по темата Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial с интегриран български превод!
Не може да не може!

Отг: Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial 11 Юли 2010 18:39 #328

• sazz
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
  • What`s up dude?
Всичко е на 6

Отг: Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial 31 Юли 2010 16:24 #352

• milkov
  • ( Потребител )
  • НА ЛИНИЯ
  • Vip
Здравейте, извинявам се за начинаещия и неуместен въпрос, но с К2 определено не се разбираме нещо Въпросът ми е, как мога да направя, така че потребителите които са влезли в сайта да могат да добават статии към К2 и евентуално да се разглеждат техните блогове. Ще съм благодарен ако пуснете малко инфо за К2 и работата с него от към потребителски интерфейс на Джумла или JomSocial.

Иначе интеграцията наистина е налице, поне това което се пише от админ панела в к2 се изважда в JomSocial.

Поздрави,
Милко

Отг: Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial 31 Юли 2010 19:05 #353

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
В тази интеграция потребителите автоматично получават права да пишат статии. Не е нужно ти да правиш каквото и да е. За да изкараш ново меню на К2 отиваш в Менюта->Main menu и натискаш опцията Добавяне и си избираш какво от К2 да бъде добавено в главното ти меню.
Не може да не може!

Отг: Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial 01 Авг 2010 01:15 #354

• milkov
  • ( Потребител )
  • НА ЛИНИЯ
  • Vip
Благодаря за информацията. Във въпросното меню не дава кой знае какво за добавяне и мен лично доста ме дразни този факт. Открих къде са нещата които ми трябват, а именно в модула за вход - след влизане с потребителското си име се показват линкове за добавяне на статия, и още два три полезни, които за съжаление са само в този модул Явно ще трябва да се преработи малко модула или да се добави страничка с линкове към въпросните действия. Виждам, че след вход и при натискане на някоя категория дава възможност за добаване на нова статия, но общо взето е малко объркващо за потребителите според мен, ако го нямат в някое меню. Другото което не успявам да схвана е, дали мога да махна опциите за добавяне на видео клипове от формата за добавяне на статия? Ако имате идеи, ще съм благодарен.

Поздрави,
Милко

Отг: Интеграция между компонетите K2 v2.3 и Jomsocial 02 Авг 2010 09:56 #360

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Мисля, че линковете за добавяне на статия са достатъчни. Повечето потребители винаги се бъркат дори и най-елементарно да е всичко в сайта, но свикват бързо. Опита ми доказва, че не може да се направи така, че всички да са доволни . Опциите за видео може да ги махнеш разгледай настройките, че така по памет не мога да се сетя точно в момента.
Не може да не може!
  • Страница:
  • 1
  • 2
Време за създаване на страница: 0.50 секунди