Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: K2 blog система

K2 blog система 21 Юни 2010 20:26 #308

• ringlas
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Здравейте, пиша отново с поредното си запитване, този път свързано с компонента K2.

До скоро използвах MyBlog системата с цел всеки от потребителите на сайта ми да има свой блог. За съжаление, установих по трудния начин, че MyBlog е уязвим на експлойти, и при все, че в интернет се появи кръпка, която е необходимо да се добави към последната версия, все още не съм достатъчно оптимистично настроен към този компонент, за да се върна на него.

Сега съм се спрял на K2, но още не ме бива в цялостната идея на компонента, въпреки че, разбира се, позачетох тук и там документации и тюториели.

Въпросът ми е, възможно ли е да се нагласи K2 за блог система аналогично на MyBlog, при която всеки потребител да си има свой и ако да - как става това?

Благодаря на всеки, който ми даде идеи!

Отг: K2 blog система 22 Юни 2010 11:59 #309

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Абсолютно възможно е и дори бих казал е много по добре. Дори може да се интегрира на 100% с jomsocial както профилите така и активността.
Не може да не може!

Отг: K2 blog система 22 Юни 2010 12:21 #311

• ringlas
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Супер, благодаря!

А как става достъпа до блога на всеки един потребител и има ли някъде настройки/опции за него? В моя случай не мога да използвам JomSocial, затова ще сложа линка ръчно в user менюто, но не знам дали ми е нужен някакъв допълнителен модул за самите блогове.

Отг: K2 blog система 22 Юни 2010 14:07 #312

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Не ти трябва да слагаш линка ръчно в тулбара на социала. Ползвай този плъгин. Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.
Прикачени файлове:
  • Прикачен файл Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.
Не може да не може!
Последна промяна: 22 Юни 2010 14:08 от Gentex.

Отг: K2 blog система 23 Юни 2010 19:23 #313

• ringlas
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
О, благодаря много за навременния отговор, ала ситуацията е, че аз не ползвам JomSocial, а и не трябва да го ползвам. Как се достъпва блогът тогава?

Отг: K2 blog система 04 Сеп 2010 14:47 #406

• badboy
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Зравейте, как се прави Алфа Индекс / азбучен ред Меню в К2. Опитах с разни компоненти за джумла, и сега реших да опитам с К2.
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.79 секунди