Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: AlphaUserPoints plugin

AlphaUserPoints plugin 26 Мар 2010 18:29 #138

• ringlas
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Първо искам да кажа, че съвсем случайно попаднах на този сайт и е супер! Много ме улесни с някои от статиите и готовите компоненти!

Моята молба е следната - има ли плъгин за Alpha User Points, който да описва следните правила:

1. Ако дадеш твоя уникален линк на приятел и той се регистрира в сайта, получаваш точки. (Което, мисля го има сред default-ните)
2. Ако твоят приятел поетапно достига до определени нива от точки (3-4 да кажем), ти съответно получаваш различен брой точки?

Отг:AlphaUserPoints plugin 26 Мар 2010 22:55 #140

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
По първия ти въпрос:
За покана на приятел в Ruls на Alphauserpoints има 2 правила, които се инсталират авточатично заедно с инсталацията на компонента.
Първото се казва Invite което дава точки на всяка изпратена покана за регистрация на потребител.
Второто правило се казва Invite with success и дава точки само когато на този, който си изпратил покана се е регистрирал в сайта. Важно е да уточня, че ще даде точки, ако се е регистрирал в сайта и е влезнал от линка на поканата в мейла или ако го е копирал и го е пейстнал в бразера.

По втория ти въпрос:
Възможно е с правилото Referral points, но без условието ти с нива на точки. Правилото действа така, нагласяш го на 10% или колкото си решиш и от всеки един твой поканен приятел ще получаваш 10% от спечелените му точки. Това ти носи бонус на теб без да взима от неговите точки.
Пример:
Ти си поканил Иван да се ригистрира в сайта ти. Той се регистрира от линка който си му изпратил или от линка в мейла на поканата ти. В момента в който той спечели да речем 10 точки ти получаваш 1. Ако си настройл правилото на 10%. Фактичиски той си остава с чисти 10 точки а ти забогатяваш с 1. Мисля, че това ще ти свърши работа. Ако си поканил 50 човека и те печелят точки всеки ден ще може да се пенсионираш млад (Това за 50 човека беше шега)
Не може да не може!
Последна промяна: 27 Мар 2010 22:15 от Gentex.

Отг:AlphaUserPoints plugin 27 Мар 2010 15:39 #141

• Bateto
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Благодаря за информацията.

Отговор: AlphaUserPoints plugin 26 Ян 2012 03:05 #4762

• mirojob
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Здравейте,
как да пусна рефералния линк да се вижда вътре в профила,
без тея и-меил форми.искам само рефералния линк?????

nvite your friends to sign-up!
Recipients

Separate multiple emails by a comma ,
Your name (Required)
Custom Message (optional)

This message will appear in the email sent

САМО ТОВА Отдолу

Referral invitation link (you can also copy/paste this link in email to invite a friend to register on this website).
Последна промяна: 26 Ян 2012 03:06 от mirojob.
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.46 секунди