Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: С какво работи версия 2.5

С какво работи версия 2.5 27 Ян 2012 18:50 #4780

• vann_rs
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Senior Boarder
Здравейте!
Всички вече разбрахме за новата версия на joomla 2.5, аз лично не съм я пробвал, но чух че би трябвало да бъде доста по добра от досегашните и затова съвсем скоро ще се ориентирам към нея. Кажете ми обаче какво ще работи на нея, само модулите съвместими с версия 1.7 ли ще работят, защото те не са чак толкова много все още. И освен модули ме интересува и за шаблоните, абе като цяло ако има нещо ново което трябва да се знае преди да се премине към 2.5 нека да го споделим тук. Вярвам че темата ще е интересна и за други потребители който не са изпробвали новата придобивка от joomla.org

Отговор: С какво работи версия 2.5 27 Ян 2012 22:12 #4781

• sazz
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
  • What`s up dude?
Повечето разширения за 1.7 работят на 2.5 или се налагат малки корекции от разработчиците. Най сигурно е предварително да си провериш в JED (joomla extensions directory) или на страницата на приложението.
Последна промяна: 27 Ян 2012 22:13 от sazz.

Отговор: С какво работи версия 2.5 27 Ян 2012 22:55 #4782

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Не повечето, всички. Joomla 2.5 няма никакви промени във файловата структура както и в таблиците за разширения спрямо 1.7. Всичко, което работи на 1.7 ,ще работи на 2.5 без да са необходими никакви модификации.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!

Отговор: С какво работи версия 2.5 27 Ян 2012 23:31 #4783

• ivo75
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Expert Boarder
С какво е по-добро 2.5 от 1.7?

Отговор: С какво работи версия 2.5 27 Ян 2012 23:46 #4784

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Разгледай тази моя статия за Joomla 2.5
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.48 секунди