Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: Joomla 1.7 превод

Joomla 1.7 превод 20 Авг 2011 07:25 #3442

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Досега нямаше категория, в която да публикувам превода за 1.7, но след като администратора направи такава, реших да направя тема в тази секция на сайта.

Ползвайте го със здраве
Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
Последна промяна: 12 Ян 2012 07:51 от badboy.
Следните потребители изказаха благодарности: dgerry, badboy, mirchev, kombajnero

Отговор: Joomla 1.7 превод 20 Авг 2011 20:34 #3447

• rUMENcho
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
  • catch me ... if you can
Ето версията с малко нанесени корекции на липсващи редове.

COM_LANGUAGES_SUBMENU_INSTALLED_SITE
COM_LANGUAGES_SUBMENU_INSTALLED_ADMINISTRATOR
COM_LANGUAGES_HOMEPAGE
COM_WEBLINKS_BATCH_OPTIONS

Това са липсващите редове които съм открил засега. В последствие ако открия още .. ще напиша пак.

Този прикачен файл е скрит за гостите, моля влезте в профила си или се регистрирайте за да я видите.
Порталът на Стара Загора - www.StaraZagora.biz - новини, справочник, фирми, обяви, имоти, форум, заралии
Изработка, поддръжка, редизайн и оптимизация на уеб сайтове - www.nss4.net
Нещата такива, каквито са - www.bgleaks.eu
PHP-Fusion Bulgaria - www.phpfusion-bg.com
Следните потребители изказаха благодарности: kiril_yovev, mirchev

Отговор: Joomla 1.7 превод 09 Сеп 2011 20:16 #3557

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
е намират се някой и други грешки поне при мен излиза така примерно
РАЗШИРЕНИЯ -> УПРАВЛЕНИЯ НА ЕЗИКА ->
untitled_2011-09-09.JPG

поне от пръв поглед има и някой и други слети букви но това са дреболии общо взето благодаря за труда ви

Отговор: Joomla 1.7 превод 10 Сеп 2011 07:02 #3559

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Ами ако имаш време, поправи ги. Нека развививаме оупен сорса, не само да говорим .
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!

Отговор: Joomla 1.7 превод 14 Ное 2011 01:39 #4126

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Подобрих превода. Можете да го свалите от връзката в статията.

Старах се да го направя userr-friendly. Неприятни думи като идентификация са напълно премахнати и заменени с други.

Направих го максимално добър според разбиранията си как трябва да се комуникира с потребители. Определено мога да кажа, че това е един от най-приятелските спрямо потребителите преводи за Joomla, правени някога. Главните подобрения са за компонентите и администрацията. Тази седмица ще подобря и модулите и добавките, макар че някои от езиковите им файлове вече редактирах.

Заповядайте превода:

Ако имате въпроси или препоръки, моля пишете в блога ми.

Следните потребители изказаха благодарности: alexdady, mirchev

Отговор: Joomla 1.7 превод 17 Ное 2011 11:44 #4170

• Laylla
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Senior Boarder
Здравейте момчета, от скоро съм в този форум, има много полезна информация тук.
От няколко години се занимавам със сайтове правени на Joomla, текущият ми проблем е езици за 1.7. Администраторската част си я предпочитам на английски, по-лесно се ориентирам, но трябва да направя сайта да е двуезичен, бг и английски, обаче нещо не намирам пакетите които ми трябват, сиреч самите езикови пакети за инсталация, иначе дръпнах от тук няколко ваши работи, но само това не ми помага.
Дали ще сте така добри да ми помогнете?
www.igalaxy.eu/

Daniel 5:25
וּדְנָ֥ה כְתָבָ֖א דִּ֣י רְשִׁ֑ים מְנֵ֥א מְנֵ֖א תְּקֵ֥ל וּפַרְסִֽין׃
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Време за създаване на страница: 0.60 секунди