|
Добре дошли,
Гост
|
Joomla 1.7 превод
(1 разглежда) (1) Гост
ТЕМА: Joomla 1.7 превод
Joomla 1.7 превод 20 Авг 2011 07:25 #3442
|
|
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!
Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му! |
Отговор: Joomla 1.7 превод 20 Авг 2011 20:34 #3447
|
|
Порталът на Стара Загора - www.StaraZagora.biz - новини, справочник, фирми, обяви, имоти, форум, заралии
Изработка, поддръжка, редизайн и оптимизация на уеб сайтове - www.nss4.net Нещата такива, каквито са - www.bgleaks.eu PHP-Fusion Bulgaria - www.phpfusion-bg.com |
Отговор: Joomla 1.7 превод 09 Сеп 2011 20:16 #3557
|
|
|
Отговор: Joomla 1.7 превод 10 Сеп 2011 07:02 #3559
|
|
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!
Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му! |
Отговор: Joomla 1.7 превод 14 Ное 2011 01:39 #4126
|
|
Отговор: Joomla 1.7 превод 17 Ное 2011 11:44 #4170
|
|
|