Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Скриване на съдържанието за гости

Скриване на съдържанието за гости 19 Авг 2011 11:04 #3436

• rUMENcho
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
  • catch me ... if you can
Здравейте,

искам да попитам дали мога да скрия всичко ... абсолютно всичко като съдържание и материали от гостите в сайта. Единствено регистрираните потребители да имат достъп до съдържанието на сайта. Идеята е да се направи сайт с ограничен достъп и съответно и регистрацията ще бъде ограничена. Пиша тук, понеже смятам сайта да бъде с Joomla 1.7 (ако е възможно да скрия съдържанието). Ако за всички статии, модули и т.н задам достъп "Регистрирани" .. ще свърши ли работа?

Благодаря
Порталът на Стара Загора - www.StaraZagora.biz - новини, справочник, фирми, обяви, имоти, форум, заралии
Изработка, поддръжка, редизайн и оптимизация на уеб сайтове - www.nss4.net
Нещата такива, каквито са - www.bgleaks.eu
PHP-Fusion Bulgaria - www.phpfusion-bg.com

Отговор: Скриване на съдържанието за гости 19 Авг 2011 11:31 #3438

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Да, задай на категориите (модулите и прочие) съответните права за достъп. Лично аз съм решил този проблем с ползването на AEC компонента, който съм пуснал във ВИП зоната.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
Следните потребители изказаха благодарности: rUMENcho

Отговор: Скриване на съдържанието за гости 19 Авг 2011 11:50 #3439

• rUMENcho
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
Благодаря много за инфото

А да попитам, някой дали знае модул/компонент/плъгин чрез който мога да си направя регистрациите в сайта да стават единствено чрез покана. Това е едната ми идея, ако няма как да се направи ... остава другата - чрез активиране на потребителите от админ.

Благодаря
Порталът на Стара Загора - www.StaraZagora.biz - новини, справочник, фирми, обяви, имоти, форум, заралии
Последна промяна: 19 Авг 2011 17:52 от rUMENcho.

Отговор: Скриване на съдържанието за гости 24 Сеп 2011 15:28 #3677

• zaksitata
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
За версията на Joomla 1.5 има опция да се забрани да не могат да се регистрират потребители, но при версия 1.7 не я откривам

Между другото и аз искам да я изключа във версия 1.7, ако някой знае как може да помогне!

Отговор: Скриване на съдържанието за гости 24 Сеп 2011 15:55 #3678

• rUMENcho
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
В Joomla 1.7 е на друго място опцията за позволяване и забравана на регистриране на потребители. Влизаш в Administration -> Users -> User Manager и там горе вдясно Options и там ще видиш: Allow User Registration
No - Yes

А за скриване на съдържанието от гостите, мисля че ще свърши работа Administration -> Site -> Global Configuration -> Site и там от Default Access Level задаваш групата която да има достъп до съдържанието.
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.54 секунди