Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: CHRISTMAS DEALS

CHRISTMAS DEALS 23 Дек 2011 19:42 #4501

• vassy
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
CHRISTMAS DEALS от GAVICPRO - доста неща от доста производители, от 25 до 50%
Последна промяна: 23 Дек 2011 19:42 от vassy.

Отговор: CHRISTMAS DEALS 23 Дек 2011 20:19 #4502

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!

Отговор: CHRISTMAS DEALS 23 Дек 2011 22:12 #4503

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
а сега ще си мерите пи***ли ? а хайде и двамата да се запрете че вторият ме съмнява че е бот и кире ... бои бои ... ако ти трябва хелп с трасе роуте ще го намерим ...

Отговор: CHRISTMAS DEALS 23 Дек 2011 22:30 #4504

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Хаха "Удри таа мачка не е наша"

Иначе има убави оферти. Са гледах, че при покупка на sh404sef дават безплатен лиценз за платената версия на redshop за период от година.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.42 секунди