Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме

Възможно най скапаната хостинг фирма в България
(1 разглежда) (1) Гост
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Възможно най скапаната хостинг фирма в България

Възможно най скапаната хостинг фирма в България 14 Ное 2011 22:38 #4136

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
www.Skyhost.bg доживяхме и в българското уеб пространство да се правят пирамиди пиша тази тема за да предпазя други да не се набутат идеята ми е че един познат ползва техен пакет за хостинг и е купил от тях два домейна ... предплатил си е за 1 година за двата сайта ... а се получава така че пичовете дори не си плащат за Cpanel при опит да влезеш в панела излиза следното съобщение
Thank You for installing cPanel / WHM.

This server is currently not licensed. Please contact the server administrator. Other services available on this server such as web services are likely functioning normally. (Cannot read license file)

Once the license on this server is active, you will no longer see this message. If you have installed a license since loading this page, click here to reload.
ок добре случва се да забравиш ако плащаш месец за месец няма проблем опитваш се да си качиш някой файл през фтп ... резултатът е 0 защото скоростта е много зле за качване звъниш на телефонът посочен в сайтът им като денонощна поддръжка вдига 1 младеж и ме обижда как ли не и заплашва идеята е че му дадох адреса си нека да заповяда да види тук в разград как посрещаме при въпрос ок човекът е закупил от вас и е предплатил щом ще затваряте хостинга намерение да се връщат пари ? нямало да се връщат пари ок а за капак на всичко и му затриха и сайтoвете
да живеят българските студенти който се опитват да правят интернет хостинг компании и после иди се доверявай и иди давай пари пък ставай после дизайнер на страници
ето и лог от бързо осъществения разговор по скайп ... за цели 2 дена колко реда сме си разменили
[12.11.2011 г. 22:37:30] mirchev: Здравейте, support.skyhost.bg! Искам да ви добавя в Skype. mirchev
[12.11.2011 г. 22:37:41] mirchev: koga shte si opravite C panel
[22:29:46] Skyhost Support Team: Cpanel-a nqma da bude opraven i hostinga se prekratqva v kraq na godinata tyi kato veche nqma da poddurjame hosting za kraini klienti
ето и профила на пича който прави тези измами
www.facebook.com/bnight
Последна промяна: 14 Ное 2011 22:47 от mirchev.

Отговор: Възможно най скапаната хостинг фирма в България 14 Ное 2011 22:53 #4137

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
[22:48:46] Skyhost Support Team: Остават: 168 дни
[22:48:49 | (22:48:53 — редактирано)] mirchev: !@№@№$№$%€%§
[22:48:57] Skyhost Support Team: толкова остават на мижъвият ви хостинг
[22:49:05] Skyhost Support Team: по 2.75 лв да ти ги въстановя ли искаш ?
[22:49:07] mirchev: аз хостинг при теб нямам
[22:49:19] Skyhost Support Team: само че файлове няма да видиш никога
[22:49:19] Skyhost Support Team: еми тогава какъв ти е проблема
[22:49:20] mirchev: но хората имат
[22:49:28] Skyhost Support Team: имали са
[22:49:36] Skyhost Support Team: благодарение на теб вече нямат
[22:49:38] Skyhost Support Team:
[22:49:43] mirchev: 10 човека да завлечеш това е наказуемо посъветвай се с адвокат
[22:49:54] Skyhost Support Team: посъветвал съм се
[22:49:58] Skyhost Support Team: за това си има общи условия на сайта
[22:50:09] Skyhost Support Team: вместо да се ровиш по face-a да ги беше прочел
[22:50:09] Skyhost Support Team:
[22:50:19] mirchev: !@#$%
[22:50:29] Skyhost Support Team: между другото за подобен случей комисия за защита на потребителите отсъди в моя полза
[22:50:41] Skyhost Support Team: вярвай ми пак ще отсъдят така
[22:50:41] Skyhost Support Team:

Безочието няма граници
Последна промяна: 14 Ное 2011 22:54 от mirchev.

Отговор: Възможно най скапаната хостинг фирма в България 14 Ное 2011 22:53 #4138

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Това е много противна работа... Ако правят нещо, да го правят докрай.. Щели да закриват хостинга.. това нещо се обявява предварително, връщат се пари за предплатени услуги.. Спокойно може да се съди този човек.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!

Отговор: Възможно най скапаната хостинг фирма в България 14 Ное 2011 22:57 #4139

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
идеята е че пратил записа на адвоката си в 22,50 вечерта ... ми да е жив и здрав ето защо си плащам месец за месец и с един обикновен смс от цена 1.20

Отговор: Възможно най скапаната хостинг фирма в България 14 Ное 2011 23:06 #4140

• Alexi
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Expert Boarder
mirchev писа:
идеята е че пратил записа на адвоката си в 22,50 вечерта ... ми да е жив и здрав ето защо си плащам месец за месец и с един обикновен смс от цена 1.20

Според мен трябва да псунеш иск срещуу тоя мухльо за пропуснати ползи ,за лошо отношение и т.н. да не се дуе с комисията...що не му пратиш господари на ефира?!
не трябва такива лайнари да се оставят безнаказани защото утре друга фирма ще отвори за нещо друго и пак така ще работи!

Много му се изнервих честно!
interesen.net - Интересните новини събрани на едно място
web.interesen.net - Бъди различен в Интернет
pod-naem.org - Един нов сайт за Обяви

Отговор: Възможно най скапаната хостинг фирма в България 14 Ное 2011 23:19 #4142

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
ами по принцип проблемът не е мой но идеята е и други като този човек да не бъдат така прецакани в случая мен теб киро хора които се мъчим да направим нещо в случая с киро онзи какъв беше хахо там от жоомлата преводач бил ... това са такива измекяри долни нямам думи просто разбираш ли дай сега аз съм по по най от него дай да го прецакам или в този случай пича е направил да кажем 10 20 100 потребителя и ги затваря взима им домейните и офейква и какво се получава айде отиди си купи домейн или хостинг било то от супер хостинг или който и да е било друг ми то и собственикът на супер хостинг може да направи така ...може би трябва да се помисли за някакъв закон за електронната търговия който да гарантира тези положения да не се получават а не само да ни гонят за торент тракерите и други такива простотии ние обикновените потребители трябва май само да се хванем за палците на краката в поза "Г"и да викаме давай пешо жули сега ти се е паднало ... но пък ако се разнесе от уста на уста било то и в интернет пространството тя софия не е голяма то адресът му го има на whois като се даде за информацията сайтът му от мен на теб и така всички ще го разберат що за хостинг компания е дребна крадлива мижитурка
Последна промяна: 14 Ное 2011 23:21 от mirchev.
  • Страница:
  • 1
  • 2
Време за създаване на страница: 0.49 секунди