Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме

E те това се казва к.. тате баница кравата мъжка ....
(1 разглежда) (1) Гост
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3

ТЕМА: E те това се казва к.. тате баница кравата мъжка ....

E те това се казва к.. тате баница кравата мъжка .... 02 Окт 2011 19:06 #3815

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
моля прочетете този форум
joomla-bg
Последна промяна: 26 Окт 2011 10:34 от Gentex.

Отговор: е те това се казва кур тате баница кравата мъжка .... 02 Окт 2011 20:01 #3818

• badboy
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
някой разбра ли повода за това писмо, че от неграмотните драсканици на този драскач, не разбрах нищо.

Отговор: е те това се казва кур тате баница кравата мъжка .... 02 Окт 2011 20:19 #3819

• mirchev
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Gold Boarder
  • ... да бях по млад
смешното е че не е само едно такова а трагичното е че ако изразиш мнение те банват от жалката им страница преди бях може би един от малкото им първи потребители ... а сега страницата се е развила в посока на "дай пари или няма да помогна" ... въобще са забравили основната идея на cms и посоката на нейното развитие
Последна промяна: 02 Окт 2011 20:21 от mirchev.

Отговор: е те това се казва кур тате баница кравата мъжка .... 02 Окт 2011 20:29 #3820

• nbacool2
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
Хаха Някой му е отвърнал подобаващо
Я да сложа едно копие тук, да не се загуби:
"
Докога ще търпите Бай Мангал?! Лично аз не мога. Редно ли е да хули дадена група от хора в официален форум и да заключва темата, така че да не могат хората да му отвърнат подобаващо или поне да се защитят? А и в правилата Ви пише, че трябва да се пише на български език, а не на неговата измислена псевдо-българска "шльокавица". Един разумен човек не би нападал така и не би се изразявал по такъв плиткоумен начин. На всяко изречение има по 2-3 стилистични, граматични и пунктуационни грешки, а се присмива на хората, които доброволно правят безплатни преводи и за някои от които са плащали за превода (Визирам превода на JomSocial 2.2)? По самият ти стил на изказвани си личи, че си неграмотен и комплексиран човек, който не знае какво е правопис и морал. Дали преводите на дадена група хора са добри си преценяват самите те - нито искат заплащане, нито нищо. Знаеш ли какво са "чуждици" и "заменки" в българския език? Можеш ли да използваш аналог на "телевизор", защото корена й не е от българския? Ходил ли си на училище? Важно е преводите да са написани според правилата на българския език и всеки грамотен човек да може да го разбере. Мисля, че само ти не знаеш какво е "акаунт". Да, чуждица е, но какво от това? Не е ли написана правилно и не отговаря ли на правилата на българския език? Никой ли не знае какво означава?"Виртуе Март" - ето тази дума се е зародила в началото на кирилицата Обарзец на неграмотност е точно твоята драсканица :
Цитат
акаунтити, изиблог, изидискус и квот' са сетите, не се месете дет ви не е , обяеснявам, Бънглиш на Булгаристански неща, извиянавате, извиянавате, до който и да е, нейде , щото, квото, никои от админи, нища да, Айсиктир
И много още.......
В сайта, който визираш, има хора с много по-високо ниво на владеене на българския език от теб, а и като гледам и на Английски дори още повече.
Така че си дръж некомпетентното мнение за себе си и първо се виж себе си и прецени възможностите си.
Към администраторите: заради такива потребители като него форума ви замря. Благодаря "

forum.joomla-bg.com/index.php?topic=24140.msg156495#msg156495
Последна промяна: 02 Окт 2011 20:30 от nbacool2.
Следните потребители изказаха благодарности: badboy

Отговор: е те това се казва кур тате баница кравата мъжка .... 02 Окт 2011 20:55 #3822

• kiril_yovev
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
  • Съчки събирам :)
Мангала пак ме е вкарал в някакви схеми хаха

Бай Мангал, в университета влязох с оценка 5.43 по БЕЛ (да не казвам оценката от матурата, че ще те хване срам). Имам и TOEFEL СЕРтификат.

Нали се сещаш, че никой не ми плаща за превода, а го правя като доброволец? Ако някой ми плащаше щях да го направя професионално. Ако си решил да го ползваш и не ти харесва нещо, редактирай го - под GPL2 лиценз е и престани да ревеш като вдовица за КУРбан чорба.

Скоро ще пусна за безплатно сваляне една моя книга - казва се "Психология на маймуната". Убеден съм, че ще ти е много интересна.
Вземи намаление от цената при от суперхостинг като ползваш този код : SUPERPROMO . За по-голяма отстъпка - пиши ми лично съобщение!

Занимавам се професионално с изработка на сайтове, логота, банери, логота, сео оптимизации, корекция на изображения и всякакви подобни чудесии Извършвам курсове и консултации по програмиране и Химия.

Учебни материали, Филми, Личен сайт, Всичко за php, Уеб дизайн
Преди години живя един човек с име Кирил Йовев. Той беше мой дядо. Горд съм, че нося името му!

Отговор: е те това се казва кур тате баница кравата мъжка .... 02 Окт 2011 20:58 #3823

• nbacool2
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
kiril_yovev писа:

Скоро ще пусна за безплатно сваляне една моя книга - казва се "Психология на маймуната". Убеден съм, че ще ти е много интересна.

В десетката
  • Страница:
  • 1
  • 2
  • 3
Време за създаване на страница: 0.43 секунди