Писах за това във темата за Jomsocial 2.2.0, но предпочитам да е в отделна тема.
Става дума за следното. В момента всеки прави някакъв си превод на новата 2.2.0 версия на Jomsocial. Кой както може и кой както намери за добре. Лошо няма, но доста от нещата са променени и малко невнимание би съсипало превода. Аз поддържам и ще поддържам и този превод с каквото мога.
Та:
Тази версия ще се ползва доста дълго време и ще я слагам на сериозни сайтове. За това взех решение да платя на професионален преводач, за да ми го направи като хората. Направих доста запитвания и най-добрата оферта беше 5 лева на страница. Излизат само за сайт частта 36 страници с по 1800 символа. Това прави 180 лв. За администрацията също са там някъде. Та общата сума възлиза на 350-380 лв. понеже не е изчислено с точност, но там някъде.
Интересува ме има ли желаещи да се включат и с колко пари биха могли да се включат, за да платим на преводача. Всеки включил се ще получи пълният превод на Jomsocial. За всички останали този превод ще бъде платен.
Желателно е минималната вноска за включване да не е по малка от 20 лева.
Който желае може да плати от модула за дарение след което да ми напише на лично съобщение, че е платил. Долу ще записвам всеки допринесъл за превода и сумата с която го е направил.
Потребители допринесли за превода :
delio - 20 лева
sazz - 20 лева
gangsta1550 - 20 лева
tester8729 - 40 лева
nbacool2 - 20 лева
milkov - 20 лева
dgerry - 30 лева
Общо събрани до момента : 170 лева
Статус на превода за сайт частта: 100%
Има десетина реда, които нито преводачката, нито аз мога да преценя как най-правилно да се преведат. Тя ще ги запише в тази тема и ако някой желае може да бутне едно рамо за тях.
Ако има изрази или редове за които мислите, че ще е по-добре по друг начин да бъдат написани ги напишете в тази тема, като не забравяте да пейснете целия ред както и да напишете кой номер е. Ако всички са съгласни с новото значение ще бъдат сменени.
Превода според мен е прекрасен. Надявам се да ви хареса и на вас.
Благодаря на всички, които финансово подкрепихте начинанието, както и на преводачката за положения труд.
След празниците започва работата по превода за администраторската част на Jomsocial

.