Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме

Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!!
(1 разглежда) (1) Гост

ТЕМА: Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!!

Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!! 07 Апр 2011 10:58 #2164

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Писах за това във темата за Jomsocial 2.2.0, но предпочитам да е в отделна тема.

Става дума за следното. В момента всеки прави някакъв си превод на новата 2.2.0 версия на Jomsocial. Кой както може и кой както намери за добре. Лошо няма, но доста от нещата са променени и малко невнимание би съсипало превода. Аз поддържам и ще поддържам и този превод с каквото мога.
Та:
Тази версия ще се ползва доста дълго време и ще я слагам на сериозни сайтове. За това взех решение да платя на професионален преводач, за да ми го направи като хората. Направих доста запитвания и най-добрата оферта беше 5 лева на страница. Излизат само за сайт частта 36 страници с по 1800 символа. Това прави 180 лв. За администрацията също са там някъде. Та общата сума възлиза на 350-380 лв. понеже не е изчислено с точност, но там някъде.
Интересува ме има ли желаещи да се включат и с колко пари биха могли да се включат, за да платим на преводача. Всеки включил се ще получи пълният превод на Jomsocial. За всички останали този превод ще бъде платен.

Желателно е минималната вноска за включване да не е по малка от 20 лева.
Който желае може да плати от модула за дарение след което да ми напише на лично съобщение, че е платил. Долу ще записвам всеки допринесъл за превода и сумата с която го е направил.

Потребители допринесли за превода :

delio - 20 лева
sazz - 20 лева
gangsta1550 - 20 лева
tester8729 - 40 лева
nbacool2 - 20 лева
milkov - 20 лева
dgerry - 30 лева

Общо събрани до момента : 170 лева

Статус на превода за сайт частта: 100%

Има десетина реда, които нито преводачката, нито аз мога да преценя как най-правилно да се преведат. Тя ще ги запише в тази тема и ако някой желае може да бутне едно рамо за тях.
Ако има изрази или редове за които мислите, че ще е по-добре по друг начин да бъдат написани ги напишете в тази тема, като не забравяте да пейснете целия ред както и да напишете кой номер е. Ако всички са съгласни с новото значение ще бъдат сменени.
Превода според мен е прекрасен. Надявам се да ви хареса и на вас.
Благодаря на всички, които финансово подкрепихте начинанието, както и на преводачката за положения труд.

След празниците започва работата по превода за администраторската част на Jomsocial .
Не може да не може!
Последна промяна: 22 Апр 2011 17:46 от Gentex.
Следните потребители изказаха благодарности: sazz

Отговор: Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!! 07 Апр 2011 11:15 #2167

• nbacool2
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Vip
Мога да дам само 20лв. Това ще ми даде ли достъп до превода или не са достатъчни. И също така за колко време ще го преведат?

Отговор: Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!! 07 Апр 2011 11:19 #2168

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Достатъчни са. Превода на сайт частта ще е готов за около седмица.
Не може да не може!

Отговор: Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!! 07 Апр 2011 11:34 #2171

• dellio
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Евгени и от мен имаш 20 лв

Отговор: Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!! 07 Апр 2011 11:36 #2173

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Пращате ги и Ви пиша в листата на тези, които са се включили.
Не може да не може!

Отговор: Jomsocial 2.2.0 превод на администрация и сайт - набирам желаещи !!! 07 Апр 2011 16:37 #2177

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
Благодаря на dellio и sazz, че се включиха.
Не може да не може!
Време за създаване на страница: 0.44 секунди