Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Adsense за Joomla 1,5

Adsense за Joomla 1,5 20 Окт 2011 17:24 #3963

• vezirov
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Здравейте, можели някой да ми сподели как стои въпросът с поставянето на Adsense в joomla сайт 1,5. Много моля да пишат в темата хора, които имат реален опит с Adsense.

Благодаря предварително!

Отговор: Adsense за Joomla 1,5 28 Окт 2011 16:44 #4045

• marcov
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
"Поставянето" е както във всеки един друг сайт. Аз ползвам два начина за Джумла 1.5:

1. Поставям кода чрез компонента за банери. След това с модул избирам къде ще се показва.
2. Използвам добавката Content - MultiAds за да добавям реклами на Г. в статиите.

Има доста добавки за адсенс, просто се разрови и тествай. Ако мога с друго да помогна, питай.

Отговор: Adsense за Joomla 1,5 07 Ное 2011 20:15 #4078

• vezirov
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Благодаря много мисля, че се справих сложих и то не една реклама директно в HTML - a.
Засега всичко е ок www.bgbrand.net
но се чудех как да махна едната, че от експерименти са ми 3 реклами в сайта.
И дали имаш идея как да синаправя сайта двуезичен, както се вижда сега е на БГ, но искам и на EN.

Благодаря предварително!

Отговор: Adsense за Joomla 1,5 09 Ное 2011 02:08 #4085

• heming
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Senior Boarder
joomfish.net

Отговор: Adsense за Joomla 1,5 10 Ное 2011 10:10 #4088

• marcov
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
vezirov писа:
Благодаря много мисля, че се справих сложих и то не една реклама директно в HTML - a.
Засега всичко е ок www.bgbrand.net
но се чудех как да махна едната, че от експерименти са ми 3 реклами в сайта.
И дали имаш идея как да синаправя сайта двуезичен, както се вижда сега е на БГ, но искам и на EN.

Благодаря предварително!

Да не е добре толкова много реклами на Г. в сайт на рекламна агенция. Разгледай си модулите по позиции. Могат да се подреждат и потърси къде си вкарвал кода на рекламите. В твоя случай, повече от 1 реклама на адсенс е безсмислено. Нито ще спечелиш нещо повече от няколко цента (ти нямаш трафик), а пък само ще объркаш посетителя потърсил те да му направиш реклама.

Отговор: Adsense за Joomla 1,5 10 Ное 2011 12:12 #4091

• vezirov
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Мисля, че си прав ако изтрия директно кода от html-a проблем ли ще е? Ще си оставя само една реклама. А сподели ми какво мислиш за двуезичен сайт, как да го постигна това?
  • Страница:
  • 1
  • 2
Време за създаване на страница: 0.59 секунди