Добре дошли, Гост
Потребител Парола: Запомни ме
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Проблем с Mosets Tree

Проблем с Mosets Tree 28 Сеп 2011 23:28 #3750

• zaksitata
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
СТРАНЕН ПРОБЛЕМ с Mosets !?!?

При добавяне на обява в дадена категория (и след одобрение на Администратор-а) се вижда всичко от дадената обява само НЕ и заглавието! Някой знае ли къде може да е проблема?

* Възможно ли е да е в хостинга, тъй като версията на Joomla e 1.5.22, а Mosets е 2.1.3. Инсталирам съм ги на друг хостинг и работят нормално там. Когато звъннах на ВЪПРОСНИЯТ хостинг доставчик ми каза, че проблема не е на сървъра, а най-вероятно е в скрипта !?!?

Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем, моля да сподели!
Благодаря предварително!

Отговор: Проблем с Mosets Tree 29 Сеп 2011 12:14 #3753

• Gentex
  • ( Админ )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Администратор
В никакъв случай не може да е от хостинга. Настройки на компонента е. Виж и в настройките на менюто за всеки случай, макар че ме самнява да е от там.
Не може да не може!

Отговор: Проблем с Mosets Tree 29 Сеп 2011 20:26 #3769

• zaksitata
  • ( Потребител )
  • ИЗКЛЮЧЕН
  • Fresh Boarder
Според мен няма как да е от настройките, тъй като не съм пипал нищо! От самата инсталация само съм добавил обява и не й показва заглавието. Качих същата версия на Joomla 1.5.22 и същата версия на Mosets-a 2.1.3 на друг хостинг (инсталирал съм ги от едни и същи файлове) и там си се вижда всичко както е Това ме навежда на мисълта, че самия модул на Moseta влиза в някакъв конфликт на хостинг-а (незнам дали с PHP-то или с MySQL-a)!
  • Страница:
  • 1
Време за създаване на страница: 0.43 секунди